Feed The Beast Wiki
Advertisement

Transport Buizen zijn een type buis van BuildCraft die objecten transporteren. Op eenzelfde manier transporteren Waterdichte buizen vloeistoffen en Geleidende Buizen BuildCraft energie (Minecraft Joules).

Pipe Function Notes

Wooden Transport Pipe
Maakt het mogelijk om items uit een inventaris te trekken. Heeft een motor nodig die is bevestigd aan de buis om items uit de inventaris te trekken. De snelheid hangt af van het type motor dat gebruikt wordt.

Cobblestone Transport Pipe
Standaard transport buis Sluit niet aan op Stenen Transportbuizen

Stone Transport Pipe
Standaard transportbuis. Heeft Steen nodig. Sluit niet aan op Keistenen Transportbuizen. Items die met snelheid door deze buis gaan zullen iets verder gaan in vergelijking met een Keistenen Transportbuis voordat ze afremmen.

Iron Transport Pipe
Maakt het mogelijk voor meerdere invoerbuizen om uit te voeren in één enkele richting. De richting die items op gaan kan worden aangepast m.b.v. een Moersleutel.

Golden Transport Pipe
Verhoogt de snelheid van items die door deze buis gaan tot over een zekere afstand. Meerdere Gouden Transportbuizen verhogen de snelheid zeer veel.

Diamond Transport Pipe
Maakt het mogelijk items te sorteren in verschillende richtingen. Heeft zes richtingen die items op kunnen gaan en 9 items kunnen worden ingesteld per richting.

Obsidian Transport Pipe
Pakt items die op de grond liggen bij de buis op. De afstand waarop items van de grond kunnen worden opgepakt kan worden vergoot door de buis te voorzien van energie met een motor.

Void Transport Pipe
Verwijdert items die erdoorheen gaan. Minder CPU intensief dan items in lava gooien.

Sandstone Transport Pipe
Sluit aan op andere soorten buizen maar niet op machines of inventarissen. Maakt het mogelijk dat Keistenen en Stenen Transportbuizen op elkaar aansluiten.

Emerald Transport Pipe
Maakt het mogelijk om voorafbepaalde items uit een aangesloten inventaris te trekken. Trekt alleen items uit een inventaris die vooraf zijn vastgesteld.

Apiarist's Pipe
Sorteerbuis specifiek bestemd voor Bijen. Onderdeel van de Forestry mod.
Advertisement