Feed The Beast Wiki
Advertisement
This page is a translated version of the page Advanced Genetics and the translation is 27% complete.
Outdated translations are marked like this.
Geavanceerde Genetica
Modicon advancedgenetics.png
Huidige ontwikkelaarsObsiLP
Versie1.5.9
Ondersteunde Minecraft versies1.7.10
URLLink
Modificatiepakketen
Unstable 1.7.2
Monster
Horizons
Test Pack Please Ignore

"'Geavanceerde Genetica"' is een mod gemaakt door "ObsiLP" die de mogelijkheid biedt aan de speler om vaardigheden van andere wezens te krijgen. De speler kan zichzelf injecteren met de Genen van andere wezens d.m.v. een Spuit. Geïnjecteerde genen gaan verloren als de speler dood gaat echter kunnen spuiten gebruikt worden om er een backup van te maken. Deze mod maakt het mogelijk om standaard vaardigheden zoals teleporteren, vliegen en het reduceren van valschade bij het vallen van grote hoogtes, alsmede het toevoegen van wat meer ongebruikelijke vaardigheden zoals de mogelijkheid om melk, wol en paddestoelensoep te maken.

This mod allows for standard supernatural abilities such as teleporting, flying, and damage prevention when falling from heights, but it also adds some more unusual abilities such as the ability to produce Milk, Wool and Mushroom Stew.

De mod voegt 13 machines toe in totaal, waarvan er 7 noodzakelijk zijn voor de basis functionaliteiten. Er zijn ook verschillende items die gebruikt kunnen worden om onderdelen te verzamelen, te maken of om gebruikt te worden samen met de genetische vaardigheden. Alle machines hebben energie nodig en kunnen draaien op IndustrialCraft 2 Energy Units en Thermal Expansion Redstone Flux. Daarnaast heeft de mod z'n eigen energievoorziening, de Verbrandingsgenerator.

De Schraper is het basis item in deze mod. Hiermee worden huidcellen van wezens verzameld die weer in een DNA Analyser geplaatst kunnen orden om een cel te krijgen. Deze cel kan dan weer door diverse machines heen gaan (op volgorde de DNA Decrypter, de DNA Splitter en de DNA Breeder), om zo uiteindelijk een volledige gen te creëren. Een spuit kan vervolgens gebruikt worden om de gen in een speler te injecteren. Ondanks dat alle genetische aanpassingen verloren gaan op het moment dat de speler dood gaat, kan een monster van het gemodificeerde bloed opgeslagen voor later gebruik of gebruik na een dood.

Natuurlijke Gaven van Wezens

Het gebruik van de Schraper op verschillende wezens zal verschillende genen produceren met verschillende effecten. De natuurlijke gaven zijn als volgt:


Mod Commandos

Hieronder staat een lijst met lel in-game commando's die beschikbaar zijn:

  • /gene list - Laat alle Genen van een speler zien.
  • /gene add (Gen naam) - Geeft een bepaald Gen aan de speler.
  • /gene remove (Gen naam) - Verwijdert een bepaald Gen van een speler.
  • /syringe add (naam van gave) - Geeft een bepaalde gave aan de huidige spuit. Gebruikt de unlocalized naam van de gave.
  • /syringe remove (naam van gave) - Verwijdert een gave van de huidige spuit. Gebruikt de unlocalized naam van de gave.


Advertisement